torsdag 14. mai 2009

Det har vært påske lenge nok nå...
Ja, akkurat det var det en venninde sa til meg her en dag. Hun mente selvfølgelig i bloggen min. He He....

Hva jeg har gjort siden sist? Tja, litt garnkjøp må jeg vel innrømme.... Garnstudio har jo salg, og da benyttet jeg anledningen til å kjøpe et for meg nytt garn. Merino Ekstra Fine ble valget, og jeg falt fullstendig. For et herlig garn. 18 nøster ble med meg hjem i første omgang. Butikken hadde ikke mange farger på lager, så det ble mest naturfarget, og et par i fargene rosa, brun og lysblå. Var en tur på kjøpesenteret denne uken også, og vips! der hadde jeg sannelig vært innom og bestilt meg litt flere nøster som forhåpentligvis kommer til uka.


8 av nøstene skal gå til et babyteppe. Det skal bli en gave til en liten gutt som kommer på seinsommeren. Er snart halveis. Blir kjempemykt og godt! Fant dette havskummønstert hos Garnstudio.Må vise dere denne lille karen også. En skikkelig liten jordfreser er det. Her er han kjempesliten etter å ha hjulpet matfar med å grave i hagen. Bare se hvor masse jord man har mellom klørne! Det er veldig tidlig vår her i Trøndelag i år, så vi har omtrent bodd ute på terassen. Hagemøbler er satt ut, grillen er inviet og vi har endelig fått tak over hagemøblene med den nye pavilijongen vi har satt opp. Skal vise dere når jeg blir helt fornøyd. Mangler litt blomster og slikt enda, for av erfaring kan det godt komme frostnetter i mai. 


Jeg har gått på et nytt sykurs hos Ketty på Mære.  Anbefaler alle som har lyst til å melde seg på kurs hos henne til høsten. Jeg har stortrivdes hos henne. Skal ikke se bort i fra at jeg stiller jeg også. Så mye mer jeg har lyst til å sy.
Siden jeg sydde bukse og genser sist, ville jeg prøve meg på kjole denne gangen.  Her er resultatet. Sydd i myk dongeri med kanter av fløyelsstoff. Alt stoffet er kjøpt hos Ketty. Og hun har masse fint! Forhåpentligvis får hun nettsiden sin opp å gå snart, så skal jeg vise dere!


Takk for at nettopp du hilste på i dag. Håper du stikker innom igjen snart. Jeg lover å oppdatere igjen om ikke alt for lenge!

4 kommentarer:

kamelia/ Jorun sa...

Så fin kjole du har sydd!! Håper jeg snart får tid til å sette meg ned ved symaskinen og prøve meg litt jeg også!
Ha en riktig god helg!

vibbedille sa...

Her var det jammen mye kos ja! Merinoen er bare nyyydelig og teppe blir lekkert!

Koos deg og ha en herlig helg!

klem Vibbedille:)

Hanne sa...

Kjempefin kjole, og delikat garn. Blir nok fint teppe, ja.
Jeg har også lyst til å gå sykurs. Har prøvd å melde meg på flere ganger, men det har alltid blitt avlyst pga få deltakere. det er noen år siden nå - kanskje jeg skulle ta et initiativ. Søm er jo mer i vinden nå enn for fem-seks år siden.
Ønsker deg en flott 17. mai!
Pludrehanneklem

Anonym sa...

Takk for en interessant blogg