torsdag 21. mai 2009

Juhu! Premie fra Vibbedille!


Vibbedille arrangerte jubileumskonkurranse på bloggen sin for en ukes tid tilbake. Vi skulle bare legge igjen en hilsen til henne, så var vi med i trekningen av en fin premie! Men Vibbedille hun slo like godt til med tre premier hun, og jeg var så heldig å vinne 2. premien! Jeg var like spent hver dag når jeg åpnet postkassa, og i går var premien der! Et stort,  herlig nøste med Opal - Harry Potter. Kjempefine farger til meg. Så nå skal det strikkes sokker eller tøfler.

Tusen takk Vibbedille!

Ellers har jeg ikke noe annet håndarbeid å vise fram i dag. Jeg strikker videre på babyteppet jeg viste dere i forrige innlegg. Har vært litt travle kvelder i det siste, for vi holder på å kjøpe båt så kveldene går med til å prøvekjøre litt. Tror vi har funnet DEN nå. Tjihi, det er ikke noe stort skip altså. Bare en liten balje så jeg og armkroken kan ta en tur på fjorden for å fiske litt. Eller bade litt senere i sommer. Etter nå å ha bodd 10 år 200 meter fra sjøen og med eget nøst, synes jeg det var på tide med båt. Ikke sant?

OK, her er jo kanskje litt hobbyrelatert da. Vi diskuterte litt hva som var KAKA inne på hobbyboden. Vel, her er vel min favoritt. Pavlova. Denne laget jeg i morges, til ære for min niese Julie som sto til konfirmasjon i dag.  Også så sunn, med all den frukten..... he he he! Kan jo innbile oss det i hvertfall! God var den!


8 kommentarer:

Vibbedille sa...

Sååå koselig du likte han Harry hehe var litt usikker på om du strikket strømper, men premiene var funnet fremfør trekning så eg lot det stå til hehe

selv elsker eg Opal, og HP er en av favorittene, blir kule sokker

Koos deg og nyyt garnet!

klem Vibbedille ;)

Fruen på skogmo sa...

Åååååh for ei fantastisk flott kake! Deler du oppskrifta eller?

Gleder meg masse til å endelig få treffe deg på Strikketreffet. Nå er det jammen ikke lenge til altså ;o)

Strikkforbi sa...

Nam, nam... Til begge deler c",)

Hanne sa...

Aiaiai, for en kake! Jeg har aldri prøvd Pavlova, men dette frister veldig!
Fin gave også :-)
Pludrehanneklem

Mammamiia sa...

Nammmm! Den kaka så utrolig god ut! :)
Ha en flott helg!

Torunn Skjärstad Moen sa...

Flott kake, og så heldig du har värt med garnet! Med hilsen fra Asterix.

Hege sa...

Flotte farger på garnet du fikk!
Og kaken ser kjempegod ut. Ha ei fin helg :)

Topsy sa...

Mmmmm..... både garn og kake er jo helt til å spise opp!