tirsdag 22. desember 2009

Juleferie!

Endelig kom juleferien! Nesten 14 dager til bare å kooose seg på! Kjenner det skal bli godt.
Julaften nærmer seg med stormskritt, og i dag henger det bare 2 pakker igjen på kalenderen. Det her syns jeg var så moro at jeg skulle gjerne sett kalenderen hadde vart myyyye lengre. Påskekalender anyone?

Den 18. fikk jeg en søt eske med sjokolade. Samt et par poser med kaffedrikk. Mmmmm, gleder meg til å smake. (det er vist flere som har meldt seg på smaking her...)


Se den søte lyslykten her da! Tror den er håndmalt. Mon tro om det er Ida som har malt den selv. Den var i hvertfall innmari søt!


I går fant jeg 3 nøster med Falk og oppskrift på ToneM sine skeive sokker. Gleder meg til å prøve de!Hvordan kan du vite at Cala er en av mine favoritt blomster, Ida! Tuuuusen takk!


Den observante leser har kanskje oppdaget at bilde av gaven fra den 19. mangler. Jeg fikk flotte julestickers, samt en ledspott. Spotten har gubben snappet rett foran øynene mine, og jeg har ikke oppdaget hvor han har montert den hen enda. He He....
Jeg rakk å komme med antydninger, så jeg får ta en runde og se om jeg finner den igjen.
Igjen, takk for kjempeflotte gaver, Ida!


Sukk, denne julestria kan ta knekken på selv den mest aktive hund..... Søtnosen til matmor. (kan man si det om en hund? :-))

Ingen kommentarer: