lørdag 20. mars 2010

Snart vår?

En uke liggende utslått på sofaen gir lite nytt. Jeg har hatt en tørn med bronkitt og bihulebetennelse som har slått meg helt ut. Nå er endelig formen stigende!
De siste par dagene har jeg faktisk maktet tanken på å strikke noen masker og det resulterte i et par "Cafe au Lait" pulsvarmere. De var kjappe og greie å strikke. Blir sikkert flere av den sorten! De er strikket i Merino Extra Fine fra Garnstudio.
De blir fine å ha nå i overgangen fra vinter til vår!

For våren er i emninga - tro det eller ei! Det meste av snø her i lavlandet har regnet bort de siste dagene. I morges ble vi vekket av Tjelden utenfor soveromsvinduet, Stæren og Vipa har vi også observert i dag. Den første hestehoven fant vi forrige helg.
Og da jeg tuslet ut i hagen for å trekke litt friskluft her i stad, fant jeg disse små, små løkspirene som forhåpentligvis blir en flott tulipan etter hvert.

Under her er en liten smugtitt på aprilplagget mitt. Det blir en liten jentevest, strikket i Lerke.
Aprilplagget skulle egentlig bli en "Sweetheart Tunic" til meg selv, men etter å ha strikket 20 -25 cm av ovennevnte Lerkegarn, oppdaget jeg at de 14 nøstene jeg hadde liggende var av 5 forskjellig parti og det var absolutt ikke samsvar mellom fargene. Langt derifra!
Så nå er den rekket opp, lagt på vent, og jeg jakter små prosjekt på både en, to og tre nøster slik at jeg kan få brukt opp Lerkegarnet. Ja Ja......

3 kommentarer:

Hildegunn sa...

Så flotte strikkeprosjekter du har laget i det siste! Gleder meg til å se fortsettelsen på jente-plagget!
Og det er helt forferdelig å oppdage at partiene ikke stemmer når du først har kommet så langt på strikkingen! Håper at du har lært å sjekke dette før du starter på så store plagg senere ;)

Er du klar for litt kortlaging snart igjen?

Riktig god bedring og god helg!
Klem

Hege sa...

Så deilig med vår-tegn :D
Venter spent på om det kommer noen her snart. Ser gårdsplassen igjen nå, og det er så deilig :D

Flotte pulsvarmere du har laget. Likte godt mønsteret på de :)

Fruen på skogmo sa...

No livnar det i lundar, no lauvast det i li, trallalaaa! Herlig årstid vi har nå ja ;o) Kjenner på kroppan at man våkner til livet igjen, og energien begynner å ta seg opp.

Håper du snart blir heeelt frisk igjen! Og egentlig er det greit å gjøre seg ferdig med all sykdom FØR påske, slik at man kan være ute å nyte alle godværsdagene som kommer til påske ;o)

Ha en finfin dag! Klemmelem