tirsdag 8. september 2009
Jeg kjenner noen flotte, kreative damer. Tre av dem lager de nydeligste kort. Jeg anbefaler å ta en tur innom bloggen til Hildegunn og Anne Berit. Eva, du må lage deg blogg du også!

De her damene har "narret" meg med på noen kortkvelder, og vips! Der var vi bitt av basillen du! Sommeren har gått til å skaffe seg nytt "stæsj", for det er sannelig masse utstyr man kan få bruk for her også!
Jeg har laget noen få kort. Skal vise dere ett i dag, flere kommer om ikke alt for lenge.

Da jeg var på ferie, snublet jeg over noe en annen flott dame ønsket seg.
Som tenkt så gjort, i helgen tok jeg med kart og kompass og kjørte opp i Ogndal og lurte igjen en pakke på trappa til Fruen på Skogmo. Ikke viste jeg hvor hun bodde, bare at huset hadde rødt tak, flaggstang og brannkum på hjørnet på tomta.
Hun fant pakken, mer kan dere lese her.

3 kommentarer:

Hildegunn sa...

Tusen takk for sist, kjempehyggelig, og tusen takk for fine ord! Jeg er så stolt over å ha "narret" deg til dette, du er utrolig lettlurt ;)

Lekkert kort du har laget, skulle tro du hadde holdt på med dette i årsvis!

Klar for treff på fredag nå da? Ikke ta med alt hobbyutstyret ditt *hihi*

Ha en fin kveld!
Klem

Fruen på skogmo sa...

Kjære Tess!
Tusen millioner takk for den fantastisk fine gaven! Ja, du kan tro jeg har spekulert godt de siste døgnene. Hvem kunne det være som hadde vært her?? En ting var jeg i hvertfall sikker på; det måtte være noen som kjente meg godt. Gaven var jo bare helt perfekt! Og kortet er det nydeligste jeg noen gang har fått.

I ettermiddag fikk jeg en liten ide om at pakken kom fra deg. Det var så mye som stemte:
1. Jeg vet at du har blitt bitt av scrapping-basillen...
2. I innlegget ditt fra ferien skrev du om ruskevær og shopping på en hobbybutikk...
3. Du skrev også at du fikk shoppet ting som vi ikke får kjøpt hjemme...

...Men sikker kunne jeg altså ikke være før nå. Noe som derimot er helt sikkert, er at du er ei flott dame med et stort hjerte! Bare det å komme på det er jo imponerende. Og når du i tillegg gjør det er det bare enda mere imponderende!

Håper du tar deg flere turer oppover til Ogndalen, Tess, slik at jeg får spandert kaffe neste gang. Det har du jammen fortjent! Vi må også prøve å få til et ministrikketreff på f.eks. Brix'n en kveld. Det hadde vært trivelig det ;o)

Nok en gang; tusen hjertelig takk for overraskelsen! Jeg kommer aldri til å glemme hvordan jeg skaffet meg de første GreenGate ;o)

Stor klem (du skal få den live neste gang vi treffes!) fra en dypt rørt og takknemmelig frue på Skogmo

mimouna sa...

Så artig! Fint kort du hadde laget.