onsdag 14. oktober 2009

Ny bursdag...

Årets bursdagsmaraton nærmer seg slutten. Her er et av de siste korta jeg har laget. Det var til min svigerinne som har blitt en iherdig trimmer i det siste. Synes dette stemplet fra Rubberstamp passa veldig godt. Billettstempelet er fra Kreativ Hobby.
Vinstempelet på innsiden av kortet er også fra Kreativ Hobby. Dette er jo så moro! Nå gleder jeg meg til å begynne på julekorta.


Innsiden:


I dag er det første vinterdag. Det har vært en nydelig dag her i Trøndelag. Det var herlig med en lang tur med bikkja etter jobb. Ellers jobber vi med et loftsrom for tiden. Har nå fått rydda, vaska og holder på å grunne det gamle panelet som er der. Rommet skal bli et slags hobbyrom/loftsstue. Det skal bli greit å få scrappesaker og garn unna stuebordet!

2 kommentarer:

Hildegunn sa...

Hei og takk for sist!

Dette kortet ble jo kjempelekkert, stilige farger og flott oppsett du brukte! Morsomt at du har tenkt å lage litt julekort selv også, du har jo blitt skikkelig hekta jo ;)

Lykke til med innredninga av hobbyrommet (og loftstua). Regner med det blir mest hobby der inne etterhvert ;)

Ha en fortsatt flott uke med masse sol!

Klem

Fruen på skogmo sa...

De (vi, hihi..) som er så heldig å få et av dine vakre hjemmelaga kort, trenger definitivt ikke å få noen gave i tillegg! Kortene er nemmelig en vakker diamant i seg selv ;o)

Håper vi treffes på strikkekaffe neste uke!