mandag 5. oktober 2009

Nye kort

Jeg har vært flink og laget flere kort i det siste. Har muligens med at det har været en del bursdager, da....
Satt har og var irritert på meg selv for at jeg alltid må ordne ting i siste liten, for travelt ble det da vi skulle i 40 + 75 års dag på lørdag.
Her er kortet jeg laga til 40-åringen. Vi har en lokal revygruppe her oppe i Trøndelag som for en tid tilbake satte opp en forestilling "Førti, feit og ferdig! Syns det her stempelet passet litt til den teksten, selv om jubilanten hverken er feit eller ferdig!
Jubilanten er forresten bilmekaniker, det hender verktøy farer veggimellom, derav skiftnøkkelen og tanga som henger på som pynt. Stempelet er fra RubberStamp.
Det ble som sagt litt travelt på lørdag, skulle gjerne lage et flott kort til 75-åringen også, som forøvrig var 40-åringens svigerfar. Vel, jeg måtte ty til en kjapp merkelapp som vi hengte over flaska han fikk i gave. Men det fungerte bra det også! Den eldste jubilanten er forøvrig en dyktig hobbysnekker, derav den lille snekkeren fra Panduro.

Tidligere i uka fylte min spreke mor 77 år. Hun er veldig glad i blått, naturen, blomster og fugler. Dermed ble det en spros dame fra Kreativ Hobby, med blåe sommerfugler og blått bånd. Samt en enkel blomsterbukett med roser og kalaliljer.

Høsten er travel når det gjelder bursdager. Vi har en niese som ble tenåring i slutten av september. Til henne laget jeg dette kortet. Stempelet med den blie jenta har jeg lånt av
Anne Berit eller Hildegunn. Dette kortet fikk også en bukett av roser og kalaliljer fra Papirloftet. Ja, en av mine favoritt blomster er kalaliljer :-)

Jeg er sannelig glad de der kortgale/glade damene fikk overtalt meg til å prøve dette, for det er virkelig moro!

5 kommentarer:

Fruen på skogmo sa...

Fader rullan så proff du er til å lage kort! Begynner å bli litt bekymra for at strikkepinnene dine støver ned jeg nå, så torsdag 22. oktober inviteres du og Monica på strikkekaffe på Vålen skole kl 20. Sender deg mere info på fjæsboka når dagen nærmer seg ;o)

Ønsker deg ei vidunderlig uke!

Cathrine sa...

Hei hei:) Du lager mye fint altså :)

Takkf or at du vil bli med i blog candyen min!
Lykke til!
Klem fra Cathrine:)

Hildegunn sa...

Wow, for en produksjon! Jeg er mektig imponert over kortene dine, og gleder meg til treff igjen!

Ønsker deg en flott dag videre!

Petronella sa...

Så utrolig flott kort du lager. Jeg blir virkelig imponert :-)

Malin sa...

kortene du lager er kjempefine! Skal se om jeg finner en hobbybutikk snart, saa jeg kan faa sendt deg noe:)